PilatesDK - Willemoesgade 14 - DK-2100 Kbh Ø. - Tlf: +45 22 42 30 98 - email@pilatesdk.com

Presse og artikler

 

Ny artikel med Hanna i Ugebladet Søndag. Få et smugkig på artiklen ved at klikke på overskriften.

Nye øvelser udviklet af Hanna i Ugebladet Søndag.

Klik på overskriften for at læse artiklen.

 

 

Flot omtale af PilatesDK og Hanna i Alt For Damerne.

Klik på overskriften for at læse artiklen.

 

 

Tab dig ved at kende din metabolske type!

Ny Artikel i Alt For Damerne skrevet af Hanna, klik på linket for at læse et uddrag af artiklen!


Nyhedsbrev

PilatesDK sender en gang om måneden et nyhedsbrev ud, hvor vi fortæller om status på nuværende hold, samt hvilke nye hold og tiltag der er på vej. Vi råder alle vores medlemmer til at modtage disse, da der kan være informationer der er vigtige for dig.

Hvis du endnu ikke er medlem skal du være yderst velkommen til at tilmelde dig alligevel, så du har mulighed for at følge med i vores udbud af spændende hold.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

* indicates required

Afmeld nyhedsbrev

 

 

 

 

Udviklingen fortsætter

Hanna blev i januar 2013 som den første nogen sinde certificeret som  Body Control Pilates Master Studio Teacher. Hanna fortsætter sin udvikling i lære til at bliver en CHEK practitioner og Holistic Life Practitioner på højeste plan, og er derfor løbende på kurser. Hanna forventer at være færdig om et halvt års tid.

Pause Boogie

Pause Boogie er en ny bevægelse fra Gigtforeningen til hele Danmark. Den skal få danskerne til at  bruge dagens små pauser til at bevæge sig i, på en sjov måde med enkle øvelser. Kampagnen lanceredes d. 22 aug og inkluderer medier som TV, online, radio og mobil.    Hanna  er en af hovedpersonerne i hele kampagnen. Hanna har, som bevægelses ekspert arbejdet sammen med gigtforeningen, ved at udvilke øvelserne til Mobil applikationen som kan downloades samt også med selve pause boogien, som kan ses online og på TV.  Støt et rigtig godt formål, og download app’en til din smartphone, eller se mere på: www.gigtforeningen.dk 

PilatesDK udenlandsk partner af Body Control Pilates

Det er med glæde at vi kan berette at Hanna Dalsgard og PilatesDK er blevet udenlandsk partner til Body Control Pilates, London. Det indebærer at vi vil køre Body Control Pilates Uddannelsen i Kongeriget Danmark og Syd Sverige. Dette indebærer også at vi hele tiden er med på den sidste udvikling, lære og forskning inden for faget.

Hanna er nu en certificeret Back4Good practitioner. Mere end 80% af den voksne befolkning lider af lændesmerter på et tidspunkt i deres liv. Uddannelsen uddyber Hanna’s viden indenfor lænde- og rygsmerter og giver dermed Hanna endnu flere redskaber for at kunne komme sådanne problemer til livs.